Materialleverantörer

Fluvius Skandinavien Webbsida: http://www.fluvius.de
Telefon: +46(0)72 167 77 57, +49 211 69 16 820
E-mail: scandinavia@fluvius.de, info@fluvius.de
Beskrivning: Fluvius är en världsomspännande leverantör med många års erfarenhet som leverantör av material och utrustning för rör-infodring, kortlagningar och avstängnings teknik i alla dimensioner av avlopp- och dagvatten - rör. Vi tillgodoser även våra kunder med utbildningar och teknisk support.

Från 2014 har vi med Fluvius Skandinavien inriktat oss mer på den Skandinaviska marknaden med nytt epoxi utbud, Liner anpassat för mindre dimensioner samt grenar-förstärkningar och fräsverktyg från samarbetspartners, detta för att bli en helhetsleverantör för ”inside bulding lining”.

Fluvius har ett stort utbud av liner och epoxi för olika installationer med Tyskt DibT godkännanden
I.S.T. Skandinavia A/S Webbsida: http://www.ist-web.com
Telefon: +4520369566
E-mail: rasmussen@ist-sanierung.de
Beskrivning: I.S.T. Skandinavia är en av norra Europas största producent, leverantör och återförsäljare av material och verktyg för rörinfodring av alla typer av avloppsrör i alla dimensioner.

I.S.T. ansvarar också för utbildning av installatörer inom relining, korta installationer och grenrör.

Vi har utvecklat vårt eget varumärke av strumpor, epoxy och verktyg:

Normal foder: Thermoliner Plus. Foder till små rör med många böjar: Termoliner Plus F. Foder som är flexibla och kan anpassa sin dimension (diameter) utan att ändra längd: Thermoliner Plus 3D.

Vi tillhandahåller två olika epoxi-system; Easy-Pox och I.S.T.– Pox
Webbsida: www.repiper.com
Telefon: 031-706 05 06
E-mail: info@repiper.com
Beskrivning: Repiper Solutions AB säljer verktyg och andra produkter till entreprenörer, som renoverar befintliga avloppssystem genom relining. Vi har patent på specialverktyg, Repiper PJS (Pipe Joint System) tools, som underlättar installation av grenförstärkningar i avloppsystem. Med hjälp av våra verktyg kan operatören skapa täta, sömlösa avloppsgrenar, och därmed förhindra framtida läckage och utsläpp av förorenat avloppsvatten.
Sacpro AB Webbsida: http://www.sacpro.se
Telefon: 023 79 06 50
E-mail: info@sacpro.se
Beskrivning: Sacpro AB är producent, leverantör och återförsäljare av verktyg och material för rörinfodring av dagvatten- och avloppssystem. Vi tillhandahåller utbildningar för installation av foder och grenrör. Företaget har över 25 års erfarenhet av relining i fastighet. Vi har utvecklat tre egna varumärken under namnen Sactools®, Sacpipe® och Sacparts®. Med våra egna varumärken samt ett nära samarbete med det ledande Europeiska varumärket Brawoliner® representerar Sacpro ett komplett system för relining i fastigheter med flexibelt foder – Sacpipe Connection System.

Läs mer på www.sacpro.se och www.sacpipe.se