Våra utbildningar

BRiF erbjuder utbildningar enligt nedan:

Montörsutbildning 
Vår montörsutbildning är uppdelad i två delar. En webbaserad och en lektionsbaserad del. Webbdelen genomförs före den lektionsbaserade. Lektionsdelen utgörs av två heldagar och då rekommenderar vi att man stannar kvar på kvällen eftersom det är dels ett fullmatat program, dels värdefullt att vara kvar på kvällen och få tillfälle att reflektera dagens innehåll.

Montörsutbildningen kostar 20 000 kr/deltagare.

Besiktningsutbildning
Besiktningsutbildningen riktar sig till besiktningsmän/KA som vill få fördjupade kunskaper om relining. Den här kursen kan även fungera som fördjupning för montörer som vill bygga på/uppdatera sina kunskaper. Genomförs under en dag i lektionssal.

Besiktningsutbildningen kostar 6 000 kr/deltagare.

OBS!
Kostnader för ev. boende tillkommer och bokas antingen direkt med respektive kursgård alternativt att ni anger i anmälan att ni vill att vi reserverar rum åt er.

Aktuella utbildningar

Just nu har vi inga nya datum för våra utbildningar. Men det går utmärkt att skicka in intresseanmälan så återkommer vi med förslag på tider när vi ser att antalet deltagare är tillräckligt för att genomföra utbildningarna. Håll även koll på våra aktuell händelser som publiceras på startsidan.

 

Intresseanmälan för utbildning i relining

  • FörnamnEfternamnE-postTelefon 
    I fritextrutan längst ned kan ni ange ev önskemål. T.ex. allergier, vegetarisk kost osv.
    OBS! Montörsutbildningen genomförs genom en digital del och avslutas med två lärarledda heldagar. Boende rekommenderas.