BRiF:s utbildningsverksamhet

2024 – Ny utbildning för tekniker

BRiFs utbildning för tekniker är en del av regelverket BRiF3q. Det är en grundläggande utbildning och ger en helhetsbild över yrket och branschen. Utbildningen är helt digital och går att genomföra så fort ni fått inloggningsuppgifter och är alltså inte knuten till något specifikt datum eller liknande. Ni genomför utbildningen hemma eller på arbetsplatsen via telefon, dator eller surfplatta.

Kostnad för utbildningen är 5 000:-

Med BRiFs nya hemsida för utbildning har ni möjlighet att lägga till utbildning på era anställda själva. Det ni behöver för detta är ett administratörskonto som ni ansöker om i formuläret här inunder. Victor Blomqvist kommer därefter kontakta er samt hjälpa er att komma igång.

Det går självklart bra att skicka in en intresseanmälan som student också.

Anmälan till montörsutbildning BRiF3q

  • FörnamnEfternamn 

Kommande besiktningsutbildning

Nya montörsutbildningen är på plats sedan april 2024 och arbetet pågår just nu med att ta fram en beställarutbildning och besiktningsutbildning. Dessa två utbildningar kommer vara en och samma utbildning men i två steg där den första delen kommer ha ett beställarfokus och del två kommer fokusera på besiktning.

Detta arbete görs inom BRiF:s utbildningskommitté som förstärks med konsultmedlemmar verksamma inom besiktning och rådgivning. Utbildningskommittén tar dock tacksamt emot hjälp i arbetet och är du intresserad av att hjälpa till får du gärna kontakta Victor Blomqvist på victor@byggbransch.se