Inbjudan/Kallelse till årsmöte i BRiF

OBS! Årsmötet 2020 är ändrat. Vi genomför det via den digitala mötestjänsten Microsoft Teams

Som tidigare meddelats ställdes årsmötet på Högberga Gård in till följd av Coronaepidemin. Styrelsen har nu gått igenom läget och beslutat genomföra årsmötet via den digitala mötesfunktionen Microsoft Teams.

Mötesform: Digitalt möte via Microsoft Teams  OBS! att använda Teams är kostnadsfritt men förbered er i god tid innan mötet så att ni har rätt programvara/stöd för att kunna koppla upp er.

Datum: måndag 11 maj

Tid : Mötet startar klockan 13.00

Hur: En mötesinbjudan kommer att mailas ut till en kontaktperson per medlemsföretag inom kort. Inbjudan kommer från adress: roger@rogersthlm.onmicrosoft.com.

I inbjudan finns en länk som ni använder er av för att koppla in er i mötet. Var ut i god tid så att ni klarar av alla ev. tekniska moment ni behöver fixa för att komma igång. Är ni helt obekanta med Teams så finns det mycket information på nätet. Vi har testat med nya/ovana användare och det har fungerat bra. Vi håller helt enkelt tummarna för att det ska fungera och att vi kan stå ut med det krångel vi nu har på grund av det allmänna läget.

Handlingar: Publiceras här på hemsidan, men kräver att ni loggar in som medlemmar för att ni ska komma åt dem. Vi kommer även skicka dem i mail via vår sändlistan. Hör av er till kansliet om ni inte fått dem eller saknar inloggning till hemsidan.

Genomförande av mötet: Det kräver att vi kan följa vissa regler. T ex är det bra om alla kan ställa sina mikrofoner i tyst läge (mute) när vi föredrar ärendepunkterna. Vid frågor får vi försöka hålla oss en och en så att vi inte pratar i mun på varandra.

Sedan hoppas vi på att vi till sommaren kan komma in i mer normalt läge och att vi kan träffas igen fysiskt när det är dags för vårt höstmöte i slutet av augusti. På grund av de avbokningsregler som gäller för grupp- och konferensbokningar är vi fullt betalningsansvariga för bokningen på Högberga Gård. Men efter förhandling har vi nu lyckats flytta vår bokning utan extra kostnader så att vi istället kan ha vårt höstmöte där. Vi har lyckats få till bokningen så att vi kan hålla kvar vårt sedan tidigare planerade mötesdatum, torsdag 27 augusti. Skriv in det i era kalendrar så att vi kan träffas, ha ett bra höstmöte tillsammans och ladda inför hösten.

För er som planerat att göra omtenta för att förnya era utbildningsbevis gäller att vi skjuter detta till höstmötet. Var ute i god tid om ni vill anmäla er till detta i augusti.

Vi hörs och ses på nätet i sköna maj!

Mvh

Styrelsen och kansliet